O nama

Prevoditeljski ured Zagreb je tijekom svog dugogodišnjeg djelovanja stekao ugled provjerene i pouzdane prevoditeljske agencija na području širokog spektra prevoditeljskih i srodnih usluga. Jamstvo naše dokazane kvalitete su visokoobrazovani i iskusni prevoditelji, specijalizirani za pojedina stručna područja i najčešće su izvorni govornici ciljanog jezika. Potreban Vam je kvalitetan pisani prijevod stručnog, tehničkog ili reklamnog teksta s bilo kojeg europskog jezika i obrnuto - u primjerenom roku i po primjerenoj cijeni? Mi smo prava adresa za Vas! Slobodno nam se obratite:

prevoditelj@hi.t-com.hr

Naši ovlašteni sudski tumači osigurat će Vam i prijevod s ovjerom u najkraćem roku – bez obzira radilo se o osobnim dokumentima, ugovoru ili sličnom tekstu.
Za usmeno prevođenje tijekom konferencija, seminara ili sastanaka najavite se na vrijeme, kako bismo mogli organizirati za Vas najbolje rješenje.
Također imamo mogućnost pružanja integrirane usluge, koja uz prevoditeljsku uslugu obuhvaća i uređivanje tekstova, grafički dizajn, pripremu za tisak i web site menadžment.